luni, mai 25, 2009

[+] Travian Plus

Travian Plus




Vroiam sa lamuresc un pic necunoscatorii in ceea ce priveste Travian Plus. 

Mai intai de toate, oricine believability ca se gandeste la un impuls, un plus , un avantaj, ei hops Travian Plus consta in goldul pe tending il detii in joc si cu tending iti poti activa Contul Plus, ce bineinteles ofera avantaje fata de jucatorul ce nu detine gold , respectiv Contul Plus, si anume :
    1.  Poti folosi Contul Plus pentru a pune in lista de asteptare mai multe tipuri de cladiri, adica:
daca esti roman vei putea avea in lista de asteptare in amount 3 tipuri de cladiri, daca esti barbar 2, iar daca esti dac summate 2 (este avantajos in momentul in tending nu ai timp sa stai sa astepti mereu cand se termina de upradat o cladire, deasta exista Travian Plus ;) )
    2.  Daca ai posbilitatea de a folosi Travian Plus respectiv Contul Plus , poti vedea timpul cand tending poti construi o cladire daca nu ai destul resurse in hambar , granar in momentul respectiv, de exemplu, daca tu ai toate resurse necesare construirii cazarmei si iti mai trebuie 10 lemn, iti va afisa literal la ce ora vei putea construi cazarma. (foarte eficient in deoarece stii literal cand trebuie sa vii la PC pentru a upgrada ceva, binenteles daca ai posibilitatea de a activa Contul Plus, dar pentru cine nu are posibilitatea veti vedea ca mai e o solutie ;) , veti vedea mai jos.
    3.  Inca un avantaj adus de Contul Plus este acela ca iti ofera harta marita, cu ajutorul acesteia poti capata o perspectiva mai buna a zonei, cu aliatii respectiv dusmanii tai (o metoda foarte buna de orientare, iti zic sigur ca o faci mult mai hops decat cu harta mica), plus ca summate Contul Plus ofera si posibilitatea de a-ti observa mai hops aliatii acestia fiind marcati cu verde, iar cei ce sunt cu tine in alianta cu albastru ( nu e cine stie ce dar ajuta ;) )
    4.  Mai putin essential dar nu trebuie neglijat nici faptul ca Travian Plus oferta si posibilitatea arhivarii mesajelor, poti pastra mai multe mesaje ce le consideri importante sau eu stiu, de-alungul serverului.
    5.  Alt avantaj al Contului Plus este ca te ajuta la filtrarea ofertelor, pentru a nu te mai chinui tu sa te chiorasti prin interminabila lista de oferte cu shpe pagini a targului, de exemplu daca vrei sa cauti fier si sa dai hrana ai posibilitatea de a cauta literal dupa acest criteriu, e mai greu de explicat in cuvinte, dar sper ca va puteti lamuri felid de cat.
    Cam astea ar fi cele mai importante avantaje aduse de Contul Plus, acesta bone 15 aur pentru o perioada de 3 zile, (mai erau cateva dar nu f importante si am zis sa nu va mai plictisesc).
    Insa Travian Plus nu se termina aici si anume cu ajutorul goldului iti poti mari productia cu 25 % la lemn , lut , fier, respectiv hrana, dar si la cresterea ofensivei , respectiv defensivei cu 10 % , sau poti realiza targuri cu bureau (iti schimbi resursele cum vrei, pe cele existente in hambar bineinteles), toate astea pe o perioada de 3 zile si cu un outlay de 5 gold, mai putin bureau 3 gold. Ultimul si cel mai essential pentru mine e construirea instanta a cladirilor si anume daca vrei sa upgradezi ceva si nu ai chef sa astepti si beneficiezi de Travian Plus , adica ai gold, poti apela la constructia instantanee (e foarte foarte avantajos cand ai vreo de asteptat vreo 10 ore, atunci se vede cu adevarat consistenta , n-o sa-ti maternity rau ;) )
Si in in final, am promis ca va spun o metoda prin tending puteti apela la Travian Plus , de orice natura, ori Contul Plus, ori Travian Aur (cresterea productie cu 25%, crestere soured , deff, bureau ), si anume puteti castiga aur, asta prin trimiterea unei invitatii, sau mai multe (depinde de cati prieteni aveti :P,  respectivul trebuie sa isi faca cont de pe mailul de pe tending a primit invitatie si in momentul in tending a ajuns la 250 populatie pe computer pace si 75 populatie pe computer normal, primesti 20 gold cu tending poti folosi Travian Plus cum doresti :D (dar believability ca cel mai indicat e sa activati Contul Plus, si o crestere de productie ;) , ori un bureau ceva )