vineri, noiembrie 21, 2008

Tutorial - Barbari fara Misiuni

Startul!

1. Atunci cand alegi barbarii , iti aloci foarte mult timp pentru calculator ( pentru Travian ). Un teuton adevarat , ajunge in top 100 la inceputul serverului foarte repede si ii trebuie mult timp pentru farmare.
2. Pozitionarea este importanta. Daca sti prieteni care s-au inregistrat intr-o zona anume , atunci intra si tu in aceea zona. Pe parcursul jocului vei avea nevoie de ajutor si prietenii care la nevoie se cunosc! Imediat ce ai fost pus pe harta , verifica zona 14×14 pentru croppere. Daca nu ai nici-un cropper de 15 si/sau 9 inseamna ca nu ai picat prea bine. Sugerez inregistrarea din nou dar nu este neaparata mai ales daca joci pentru distractie si nu pentru a castiga!
3. Alegerea numelui de joc a satului sunt deasemenea importante. Nu pune numele satelor gen New village / Sat nou deoarece alti jucatori vor crede ca esti incepator. De asemenea nu alege nume care insulta pe cineva , nu pune nume care atrag atentia decat daca esti sigur ca poti face fata tuturor.

Prima zi

Gata , sa terminat cu vorba. Acum incepem o treaba adevarat si distractiva! Astazi avem de farmat si de construit deci voi scrie ce trebuie sa faci.

  1. Construieste un lan de grau la nivelul 2
  2. Construieste granar la nivelul 1 ( nu este neaparat necesar dar vei avea f multa hrana si sa nu pierdem resursele!)
  3. Construieste primarie la nivelul 3
  4. Construieste lanul de grau de la nivelul 2 la nivelul 3
  5. farmezi la greu
  6. Construieste hambar la nivelul 1
  7. Construieste targ la nivelul 1 si foloseste NPC pentru urmatoarele lucruri…)daca nu faci misiunile o sa fie cam greu cu aurul)
  8. Construieste adunare nivel 1
  9. Construieste baraca nivel 1
  10. Antreneaza maciucari ( vei avea resurse pentru 1 , mai astepti pana ce faci resurse si mai antrenezi 1 )
  11. Acest proces ia mai putin de 2 ore pentru un server speed.
  12. Cu cei 2 maciucari ataca normal barbarii , raid romanii , iar dacii , ii lasi in pace.

In prima zi trebuie sa te bazezi pe maciucari , si sa adaugi niste nivele la cladirile ce iti pastreaza hrana si resursele deoarece vei farma asa de mult incat nu mai ai loc in hambar si granar! Apoi , incearca sa indeplinesti majoritatea cerintelor pentru casa de cultura.
Cand te duci la nani , asigura-te a armata este la un atac de 5 ore distanta ( in caz ca 10 ore de somn sunt de ajuns pt tine )
Cam asta este prima zi.

Procedare pentru farmare

Nu ataca acelasi jucator in continu. Dai sanse la joc si daca iti trimite un mesaj sa te roage sa te opresti , spunei ca vei incerca sa raresti atacurile. Astfel il vei tine mai mult in joc sa nu isi dea delete.